Powered by
BOVAG-lid

Nieuws

Alles over automobiliteit
 • Free to go-hotspot bij Stikkerbuilding Arnhem

  Stikkerbuilding aan de Mr. D.U. Stikkerstraat 10 in Arnhem, is dé ultieme plek voor zzp-ers, startups en sterk groeiende bedrijven. Bij Stikkerbuilding kun je terecht voor een flexwerkplek, maar ook voor een kantoor in alle soorten en maten. 
  Om gevestigde bedrijven ook van tijdelijke en flexibele automobiliteit te voorzien, heeft Free to go een hotspot gecreëerd pal voor het gebouw. Iedereen in (de omgeving van) Stikkerbuilding heeft zo 24/7 toegang tot flexibele automobiliteit en je betaalt alleen voor het gebruik.

  Wil je zelf ook gebruik maken van flexibele automobiliteit? Registreer je eenvoudig en vrijblijvend als Free to go-gebruiker!

 • Free to go nu borgvrij!

  Vanaf heden is in navolging van de registratie-fee, ook de borg afgeschaft. Dit betekent dat (nieuwe) klanten ‘gratis’ toegang tot Free to go-mobiliteit krijgen. Bij registratie wordt er nog slechts éénmalig een bedrag van €0,50 gevraagd om de IBAN te kunnen verifiëren.

  Enkele gebruikers kunnen hun betaalde borg terugkrijgen, hierover word je geïnformeerd. 

   

 • 'Automation in automotive'

  Deze week publiceerde AutoleaseWereld magazine het themanummer 'Automation in automotive'.

  In deze uitgave wordt door verschillende spelers in de automotive ingegaan op de invloed van telematica op (toekomstige) mobiliteit.
  Namens Free to go beschrijft Wim Slagter (General Manager, Euromobil Nederland) de hedendaagse en steeds veranderende mobiliteitsbehoefte van bedrijven en particulieren. Daarnaast geeft hij zijn visie op toekomstige mobiliteit, wanneer we telematica nog meer gaan benutten.

  Klik hier voor het artikel over Free to go of lees het hele themanummer 'Automation in automotive'

 • Nieuw in de Free to go-app

  Met Free to go blijven we non stop doorontwikkelen. We willen onze klanten een mobiliteitsoplossing bieden met optimaal gemak. Daarom is de auto vanaf nú ook te openen en af te sluiten met de app.

  Als gebruiker ben je al bekend met de Free to go-kaart. Deze heb je nodig om de auto te openen aan het begin van de reservering, maar ook om de auto definitief af te sluiten aan het eind van de reserveringsperiode. Maar vanaf nu kan dat dus ook met de app!

  Is jouw reserveringsperiode ingegaan, doordat je de SMS hebt ontvangen? Dan kun je beginnen!
  De stappen zijn als volgt:

  1. In de app kies je, op de startpagina 'Actuele reservering', voor de button 'Verdere acties'.
  2. In het scherm dat zich dan opent, kies je voor 'Huur starten'.
  3. Vervolgens geef je je PIN in en kies je voor de button 'Huur nu starten'.
  4. Daarna wordt de auto ontgrendeld.

  Je mobiele telefoon hoef je uiteraard niet boven de kaartlezer te houden, maar je moet wel in de buurt staan van de auto om dit proces te laten slagen.
  Vind je het openen met de kaart gemakkelijker? Geen probleem, de auto is ook nog gewoon met de Free to go-kaart te openen. Bovendien heb je deze ook nog nodig om de Free te go-auto te tanken.

  De app nog niet gedownload? Dit is beschikbaar in de App store of de Google Play store.